wiewezijnkop

Het bestuur bestaat uit de volgende leden

Eddy Anneveldt 2Eddy Anneveldt  Voorzitter Specialisatie: Organisatie

Als ras ondernemer kon deze ervaren voorzitter toen hij met pensioen ging niet stil blijven zitten. Omdat hij vond dat huurders in zijn complex een hele hoop geld aan onderhoud aan hun woningen konden besparen en in leukere activiteiten konden steken is hij in gesprek gekomen bij de Woonmensen. Naar een aantal goede ideeën en na leiding gegeven te hebben aan de werkgroep nieuwe stijl is Eddy nu de voorzitter van dit groepje eigenwijze en deskundige huurders.

 
Yvonne NieuwpoortYvonne Nieuwpoort
 Penningmeester 

Mijn naam is Yvonne Nieuwpoort, 53 jaar oud en getrouwd met Hans. Samen met ons gezin wonen we al 23 jaar in wijk de Mheen, in een woning van de Woonmensen.
Na ruim 24 jaar gewerkt te hebben bij Achmea ben ik 6 1/2 jaar geleden voor mezelf begonnen. Samen met een oud-collega zijn we een projectondersteuningsbureau begonnen. We ondersteunen bedrijven, gemeenten, woningcorporaties, etc. op het gebied van energietransitie, klimaatadaptatie, (duurzame) mobiliteit en infrastructuur.
Ik hoop met mijn kennis en kunde een goede bijdrage te kunnen leveren binnen Huurders Belangenvereniging WijZijn op het gebied van verduurzaming,  energie besparen, vergroenen, buurtaanpak en participatie.
Als nieuwsgierig persoon wil ik graag blijven leren en ontdekken. Daarom ga ik in september beginnen aan een studie aan de Hogeschool te Velp.
Duurzaamheid is voor iedereen. Door het samen te doen maken we de wereld schoner, leefbaarder, fijner en veiliger om in te leven.

 


Huub van AlphenHuub van Alphen
 Secretaris 

Mijn naam is Huub van Alphen. Sinds januari 2020 huren wij een woning van De Woonmensen. In de samenwerking van deze corporatie met hun huurders, lijkt ruimte voor verbetering voor wat betreft de belangen van de huurders.
Na het lezen van de website en de interessante nieuwsbrieven van Huurders Belangen Vereniging, ‘WijZijn’ en hun oproep voor nieuwe bestuursleden, heb ik mij daartoe eind december 2020 aangemeld.
Het blijkt een bijzonder nuttige, actieve en prettige vereniging die de belangen van de huurders hoog in het vaandel heeft. Als bestuurslid draai ik intussen vanaf januari 2021 met heel veel plezier mee en hoop dat nog vele jaren te doen.

 

 

Anne MuldersBen Hulshoff Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Ben Hulshoff 73 jaar oud en al meer dan 51 jaar gehuwd met mijn lieve vrouw Alie.
We hebben 2 kinderen en 2 kleinkinderen en die wonen gelukkig allemaal binnen een straal van 5 kilometer om ons heen. Ik woon in Apeldoorn Zuid aan de Ravenweg in een mooie multifunctionele huurwoning van de Woonmensen. Ik heb bijna 35 jaar gewerkt bij de Gelderse Papiergroep, later Loparex, de eerste 23 jaar in 3 ploegendienst als Kwaliteitscontroleur en de laatste 12 jaar als logistiek manager zowel extern als intern. Sinds 2011 ben ik gepensioneerd en woon sinds 2012 aan de Ravenweg waar ik allerlei zaken in ons hofje onderhoud en organiseer. Mijn taak binnen de huurderbelangenvereniging zal hoofdzakelijk bestaan om aan verduurzaamheid- en buurtprojecten
deel te nemen. Verder heb ik als hobby’s fietsen en tuinieren, ik heb zelf een volkstuintje iets verder op aan de Oude Beekbergerweg en daar breng ik in de zomermaanden vele uurtjes door.

© 2016 – 2022 Huurders Belangen Vereniging WijZijn

HBV WijZijn | Fauststraat 2A | 7323 BA | Apeldoorn | Tel: 055 – 366 4337

Privacy Policy

Laatst aangepast

  9-10-2023 Nieuwsbrief
  3-08-2023 Reactie Adviesaanvraag
  3-08-2023 Antwoord Adviesaanvraag
  3-08-2023 Adviesaanvraag