wiewezijnkop

Het bestuur bestaat uit de volgende leden

Eddy Anneveldt 2Eddy Anneveldt  Voorzitter Specialisatie: Organisatie

Als ras ondernemer kon deze ervaren voorzitter toen hij met pensioen ging niet stil blijven zitten. Omdat hij vond dat huurders in zijn complex een hele hoop geld aan onderhoud aan hun woningen konden besparen en in leukere activiteiten konden steken is hij in gesprek gekomen bij de Woonmensen. Naar een aantal goede ideeën en na leiding gegeven te hebben aan de werkgroep nieuwe stijl is Eddy nu de voorzitter van dit groepje eigenwijze en deskundige huurders.
Anne MuldersAnne Mulders  Penningmeester Specialisatie: Financiën

Punctueel, een goede onderhandelaarster en ze is goed met getallen. Door haar werk als business consultant weet ze hoe ze een begroting kloppend moet maken en schrikt ze er niet voor terug als managers een keer nee tegen haar zeggen. Anne zegt waar het op staat. Daarom is zei niet alleen de keus als het gaat over de verantwoording van onze financiën maar is ze ook de uitgelezen keus als het gaat om een procedure te begeleiden waarin een nieuwe commissaris word aangesteld. Verrassend veelzijdig: Anne staat voor u klaar!
Ingrid Bakermans 1Ingrid Bakermans Secretaris Specialisatie: Buurt & onderhoud

Deze warme en sympathieke dame uit Brabant heeft zich in korte tijd in ons illustere gezelschap tot een geliefd persoon gemaakt. Gelukkig niet alleen bij ons, maar ook bij u in de wijk! Door haar interesse in mensen maakt ze zich hard voor een duidelijke communicatie naar alle huurders van alle leeftijden. Daarnaast maakt Ingrid zich op een sociale en spontane manier hard voor beter onderhoud en heeft zei met Henk al mooie resultaten behaald in de renovatie van de Eglantier! Ingrid staat voor u klaar!
Alie MulderAlie Mulder Specialisatie: Buurt

Omdat wij als huurdersbelangenvereniging klaar staan voor de huurders is deze dame niet te missen in ons bestuur. Alie is een warme, lieve vrouw met het hart voor de buurt. Zij zorgt voor de nodige gezelligheid en expertise om de verschillende buurten te ondersteunen. Alie zorgt voor een duidelijke en heldere communicatie en staat klaar voor alle vragen vanuit de buurt!