Onderhoud

Onderhoud

De commissie onderhoud overlegt namens u als huurders bij grote onderhoudsprojecten.

Hierbij proberen wij zoveel mogelijk keuzemogelijkheden voor u te realiseren zodat het uitgevoerde onderhoud zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen.

Een mooi voorbeeld is het project groot onderhoud Eglantier/Violierenbuurt.

Er was in het oorspronkelijke plan voor de bewoners een keuzemogelijkheid voor 4 verschillende soorten vloertegels en 2 verschillende soorten wandtegels. Wij vonden dit erg weinig. Volgens De Woonmensen was meer keuze niet mogelijk en was er voor neutrale kleuren gekozen waarbij de mogelijkheid om de woning na het vertrek van de huidige huurder nieuw te verhuren makkelijker gaat. Er was één extra optie om te kiezen voor een tweede toilet en designradiator in de badkamer.

Door het gesprek aan te gaan met de verantwoordelijke mensen van De Woonmensen hebben we de volgende extra keuzemogelijkheden weten te realiseren:

  • verhoogd toilet
  • wandcloset i.p.v. een staande toiletpot
  • thermostatische douche mengkraan
  • wasmachine verplaatsen van de douche naar de zolder

Ook bij toekomstige groot onderhoud en/of renovatieprojecten zullen wij voor u onderhandelen om zoveel mogelijk keuzemogelijkheden voor u te realiseren.

Gebreken?

Mocht er bij u in het complex onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, aarzel dan niet om gebreken hieraan door te geven aan De Woonmensen. De Woonmensen kan dan de aannemer hierop aanspreken en de gebreken laten herstellen.

De commissie (groot) onderhoud houdt zich ook bezig met het dagelijkse onderhoud van de woningen en de technische installaties. Wij overleggen met de Woonmensen over preventief onderhoud aan de woningen, oplossen van storingen aan de technische installaties en over duurzaamheid.

© 2016 – 2022 Huurders Belangen Vereniging WijZijn

HBV WijZijn | Fauststraat 2A | 7323 BA | Apeldoorn | Tel: 055 – 366 4337

Privacy Policy

Laatst aangepast

  9-10-2023 Nieuwsbrief
  3-08-2023 Reactie Adviesaanvraag
  3-08-2023 Antwoord Adviesaanvraag
  3-08-2023 Adviesaanvraag